Velkommen to ThyGourmet

Stedet, hvor passionen for havet, fiskeri og madlavning smelter sammen til ét...


ThyGourmet blev grundlagt i 2020 af George Sobschak. George er en erfaren skipper og har arbejdet til søs og på havet i mere end 25 år. Han har blandt andet fanget tun på de store fiskerbåde hos producenter som Starkist, Delmonte og Westgate, men også rejer på sin egen båd i Guineabugten og kulmule i Antarktis.

Gennem årene og erfaringen har han udviklet en enorm viden om arter og økosystemer. Sammen med dette kommer en dyb respekt for havet og dets indbyggere! Denne respekt, kombineret med hans passion for madlavning og et voksende ønske om at gøre fiskeindustrien mere bæredygtig, har ført til udviklingen af ThyGourmets produktsortiment.

Hvert ThyGourmet-produkt er således et udtryk for omsorg og respekt for dets oprindelse. De er resultatet af ThyGourmet-teamets integritet og entusiasme, og vi lover, at du vil smage det!

På havnen i Amtoft ud til det smukke Limfjord ligger vores fiske-forretning, hvor Georges passion for havet og traditionen for fiskerøgning mødes. George skaber moderne og originale variationer af røgsmag i kombination med fiskens forskellige smage. Altid med de bedste fisk, lokale urter og træsorter.

For eksempel bruger George øl fra Thisted Bryghus og krydderier fra Elmelund både til røgning og i mange af vores unikke delikatesser.

Vores sortiment består af røget fisk, frisk fisk, jomfruhummersuppe, skaldyr og fiskefrikadeller, men nogle specialiteter som havsalt og krydderier har også sneget sig ind på hylderne. Til alle produkter bruges kun de bedste råvarer. De fleste produkter fryses efter tilberedning for at bevare friskheden.

ThyGourmet støtter bæredygtigt fiskeri. Vi tager ansvar for at sikre fiskebestandene nu og i fremtiden. Vi henter kun vores fisk fra MSC- og ASC-certificerede kilder. Vi er også underlagt Fødevarestyrelsens biologiske kontrol. Hos ThyGourmet finder du fiskeprodukter af kompromisløs kvalitet til kunder i hele Danmark og Tyskland. Alt sammen udviklet og tilberedt af drivkraften bag virksomheden, George Sobschak.

Vores webshop henvender sig til private kunder, men vi sælger også et bredere sortiment af fisk B2B. Kontakt os for mere information.

Følg os gerne på sociale medier som Facebook og Instagram, hvor vi altid lægger særlige tilbud op og viser, hvilke nyrøgede produkter vi lige har taget ud af ovnen.Dit ThyGourmet-team