Handelsbetingelser

 

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms.
Priserne er udelukkende gældende i webshoppen, og de kan derfor afvige fra priserne i vores fysiske butik. Til priserne kommer evt. fragtomkostninger. Der er fragtfri levering ved bestilling for over 899,- kroner.
::::::::
Vi leverer i hele Danmark.
Vi afsender varer onsdag og torsdag, så du modtager pakken dagen efter (dvs. torsdag og fredag, helligedage undtaget)
Vi leverer med XPressen. De leverer pakken hos dig dagen efter afsendelse herfra, mellem kl. 8.00 og 18.00. Pakken placeres et ønsket sted, som du er ansvarlig for, såfremt du ikke er hjemme ved levering.
Dette sted bedes du anføre i kommentarfeltet i ordren.
Ansvaret for pakken overgår til dig efter XPressen’s levering på din adresse.
Bor du på en ø, hvor der kun sejler færge til, er du velkommen til at kontakte os. Og vi vil finde den bedst mulig leveringsløsning.
::::::::
Bestiller du nogle dage/uger i forvejen, er du meget velkommen til at skrive en ønsket leveringsdag i feltet “bemærkninger” på ordren. Du kan bestille til levering op til 2 uger frem, i givet fald, tager vi dog forbehold for de opgivne priser. F.eks. i forbindelse med nytår, hvor priserne kan svinge meget, tager vi et generelt forbehold for de opgivne priser. Som altid kontakter vi dig, hvis der er problemer, eller vi har spørgsmål til din ordre.
Husk at angive dit telefonnummer og email, så vi kan kontakte dig.
::::::::
Bestilling og betaling af ordre i webshoppen, til afhentning i vores fysiske butik, skal ske 2 dage i forvejen inden kl. 13.00. Dvs. bestiller du en pakke tirsdag morgen før kl. 13.00, er denne pakke klar til afhentning i butikken på Amtoftvej 22, 7742 Vesløs, torsdag i butikkens åbningstid efter kl. 10.00. Husk at medbringe ordrenr.
Du er altid velkommen til at skrive, såfremt du har hasteordrer.
Du kan betale med Dankort, Visa / Dankort, Visa / Visa Electron og Mastercard, og gebyret betales af ThyGourmet/Go-Fish Danmark.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis betaling foretages med et firmakort eller et kort udstedt uden for EU, skal du selv betale gebyret.

Dine oplysninger sendes altid via en sikker og krypteret forbindelse (SSL). Ordrebeløbet trækkes ført når vi afsender varen.
::::::::
Ifølge lovgivningen er der ikke fortrydelsesret for fødevarer bestilt via Internettet. Skulle der, på trods af vores omfattende kvalitetstjek, være en berettiget reklamation, vil vi naturligvis foretage en omlevering eller kreditere dig. Er der noget, du ikke er helt tilfreds med, bedes du straks ved modtagelsen sende os en mail på info@thygourmetryg.com med en beskrivelse og et foto. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. +45 30 48 49 60  for at aftale nærmere. Hvis der er sket transportskade med selve emballagen, bedes du tage et billede af kasse og indhold og sende det til os.
::::::::
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere din ordre til dig. Personoplysningerne registreres hos ThyGourmet/Go-Fish Danmark, og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.thygourmetryg.com er Maria Marques. Dine oplysninger videregives eller sælges naturligvis ikke til tredjemand. Som registreret hos ThyGourmet/Go-Fish Danmark har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@thygourmetryg.com
::::::::
Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her på hjemmesiden, og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen ved at bruge linket til afmelding i bunden af ​​nyhedsbrevet. Tilmelder du dig, er du blandt de første der modtager vores her-og-nu tilbud og får vores nyheder. Vi sender kun nyhedsbreve, når vi har noget på hjertet.
Dine personlige oplysninger gemmes indtil du afmelder dig nyhedsbrevet. Efter annullering slettes oplysningerne hos os og vores databehandler.
Følg os også gerne på Facebook, hvor vi poster gode tilbud og f.eks. hvilke ny-røgede produkter vi har.
::::::::
Handelsbetingelserne er senest opdateret den 8. november 2021