FAQ om Levering

Hvor hurtig er leveringen?

Medmindre andet er angivet på produktsiden, har vi brug for 1 til maks. 3-5 arbejdsdage (ekskl. weekender) efter modtagelse af ordren til at forberede varerne til afsendelse.

  • Vi indkøber frisk fisk direkte fra fiskeauktionen i havnen eller direkte fra fiskere i havnen og leverandører som angivet på den planlagte afsendelsesdag. Den eneste friskere måde er at fange den selv...;-)
  • Røget fisk produceres dagligt i vores eget røgeri og lagerføres i små mængder i vores fiske-forretning.
  • Delikatesser og fisk og skaldyr er enten frisklavede i vores fiske-forretning og nedkølede, eller de er frosne på lager.

Alt bliver sendt godt afkølet i termokasser med XPressen. Efter afhentning i Amtoft leveres varerne til dig inden for 24 timer. Afhængigt af tilgængelighed og bestillingstidspunkt er vores leveringstid 3-5 arbejdsdage (ekskl. weekender) til dit dørtrin.
Hvis du har særlige ønsker til leveringsdatoen, bedes du angive dem i kommentarfeltet på ordren, så vi kan tage højde for dem, når vi behandler ordren.

Hvordan holder varerne sig friske på vej til dig?

Vi gør fisken klar til tilberedning og vakuumerer den om nødvendigt for at forlænge holdbarheden og garantere friskheden. Vores fiskedelikatesser pakkes derefter på is eller kølepakker i effektive kølebokse, som nemt kan opretholde den krævede køletemperatur i mere end 48 timer. Kølekæden afbrydes ikke, og fisken ankommer velafkølet til dit hjem 24 timer efter afhentning i Hanstholm.

Hvordan foregår leveringen?

Når du har registreret leveringen hos fragtfirmaet, vil du modtage en separat e-mail med det planlagte leveringsvindue. Da vi transporterer kølede fødevarer, skal du sørge for, at der er nogen hjemme til at tage imod pakken. Pakken kan også placeres på et ønsket afleveringssted, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Angiv venligst dette sted i kommentarfeltet på ordren. Pakken betragtes som leveret, når den er blevet placeret på udleveringsstedet.

På leveringsdagen kan du også spore et mere præcist tidsvindue for leveringen via det sporingslink, der er angivet i e-mailen.

Hvad koster forsendelsen?

Forsendelsesomkostningerne beregnes og vises i ordreprocessen afhængigt af vægten. Fra en købsværdi på 134,00kr overtager vi forsendelsesomkostningerne.

Hvad er fiskens holdbarhed?

Frisk fisk skal opbevares på køl (0 til +2 °C) i 2-3 dage fra afsendelsesdagen. Du finder den nøjagtige dato på produktetiketten. Du kan også fryse fisken uden tab af kvalitet og dermed forlænge holdbarheden til 6 måneder.

Koldrøget fisk kan holde sig i mindst 20 dage, når den er vakuumpakket og på køl. Efter åbning af emballagen skal den bruges inden for 5 dage.

Varmrøget fisk kan holde sig i mindst 14 dage, når den er vakuumpakket og og på køl. Efter åbning af emballagen skal den bruges inden for 3 dage.