Vores løfte - frisk fisk af den bedste kvalitet!

Frisk landet i Hanstholm havn, fra fiskeauktionen og fra lokale fiskere eller fra farmen som specificeret.

Når vi har modtaget din bestilling, indkøber vi den ønskede fisk frisk og forbereder den til afsendelse på vores fabrik. Afhængigt af tilgængelighed kan dette tage 2-3 arbejdsdage. Men det forhindrer madspild, undgår ventetid i butiksvinduer og garanterer dig altid et superfriskt produkt af højeste kvalitet. Det er kun friskere at fange det selv!

Dagen før den planlagte leveringsdato pakker vi fisken i isolerede kasser med is eller kølepakker og overdrager varerne til vores logistikudbyder. Fra den ene dag til den anden, inden for 24 timer efter afsendelsen, modtager du så din fisk direkte til døren.


Produkter:Her tilbyder vi friskfanget rødspætte, torsk, sild og laks.

Udbuddet af frisk fisk er ofte sæsonbetonet. Men generelt kan vi levere rødspætter og torsk hele året rundt. En særlig populær fisk er vores laks fra Færøerne, et ægte premiumprodukt fra en af de mest bæredygtige akvakulturindustrier i verden.

Vores webshop henvender sig primært til private kunder, men vi sælger også et bredere udvalg af fisk B2B. Kontakt os venligst med din virksomheds e-mailadresse for mere information og adgang.